Tommekesdag

Oeps te laat, de inschrijvingen zijn gedaan !!!

Op zaterdag 26 oktober is het voor de kleutertjes gewoon turnen zoals elke zaterdag in de turnzaal van het Gilko, Kloosterstraat te Merelbeke. De rest van de vakantie is er GEEN turnen.

 

Voor alle andere groepen organiseren wij op zaterdag 26 oktober “Tommekesdag”.

 

Op die dag is het geen turnen zoals de andere woensdagen en zaterdagen maar organiseren wij een spelvoormiddag met een thema. Alle groepen worden met elkaar vermengd en ingedeeld in gelijkwaardige groepen qua leeftijd en grootte.

 

Iedereen wordt verwacht om 8u30 en kan tegen 11.30u naar huis.

 

Om te weten wie er die voormiddag aanwezig zal zijn en zo onze groepen te kunnen vormen vragen wij u om uw kind in te schrijven ten laatste tegen 15 oktober op onze website voor deze “Tommekesdag”.

Dag ouders en gymnasten,


Dit jaar organiseert TOM een geweldige voormiddag waarbij acrobaten, koorddansers en clowns het beste van zichzelf geven. Je kan het al raden, het wordt een spectaculaire circusvoorstelling. We hebben nog 1 probleempje, de hoofdact ontbreekt. 

Helpen jullie ons zoeken naar het beste optreden om de voorstelling compleet te maken? 


Op onze jaarlijkse Tommekesdag strijden de verschillende groepen om de hoofdact te worden. Dit gebeurd door een voormiddag vol duels, spelletjes en parcours.


De strijd om de hoofdact gaat door op 26 oktober 2019 van 8u30 tot 11u30.

Schrijf je hieronder in voor 15 oktober 2019.


We zien jullie in het circus!

Het Tommekesdagteam,

Aurélie en Emma.

[caldera_form id="CF5bbcc0457d350"]