Inschrijvingen

Richtlijnen inschrijving NIEUWE LEDEN

Door de problematiek met betrekking tot de Corona maatregelen zijn

KLEUTERS

(geboortejaar 2017-2016-2015)
Omdat kleuters worden ingedeeld per leeftijd hoeven deze kinderen niet te worden getest.
Voorwaarde is wel dat ze minstens 3 jaar moeten zijn.

Hoe?

Stuur een email naar annick.florin@telenet.be met in bijlage het ingevuld inschrijvingsformulier en dit vanaf maandag 24 augustus om 12u ’s middags. 

Het aantal plaatsen is beperkt en daarom zal de volgorde van het binnenkomen van de mails bepalend zijn voor de volgorde van inschrijven. 

Diezelfde dag krijgt u bevestiging of uw kind kan deelnemen aan het turnen in 2020-2021. 

U zal ook de nodige info krijgen over de te vervullen formaliteiten zoals het rekeningnummer waarop u het inschrijvingsgeld kan betalen.

Kinderen vanaf 1ste leerjaar

(geboortejaar 2014 en vroeger)
Deze kinderen willen we graag eerst testen voordat we ze toewijzen aan een bepaalde groep.

Hoe?

Stuur een mail naar annick.florin@telenet.be met in bijlage het ingevuld inschrijvingsformulier en dit vanaf maandag 24 augustus om 12u ’s middags.

Deze kinderen zullen worden getest op zaterdag 29/08. Om alles veilig te laten verlopen worden de kinderen ingedeeld in groepen van 10 en krijgt iedereen een uur om aanwezig te zijn. Ouders mogen wij van de gemeente niet toelaten in de zaal. De kinderen zullen worden afgehaald aan de deur.
De volgorde van het binnenkomen van de mails zal bepalend zijn voor de volgorde van testen en inschrijven. Op maandag 24/08 zal u een timing krijgen om zich aan te bieden voor de test. Gelieve op tijd te zijn op 29/08, we volgen stipt het tijdsschema.


Na de test zal u de nodige info krijgen over de groep waartoe u kind zal worden toegewezen. We vragen om dan ook direct te bevestigen of uw kind zal lid worden of niet en ook het lidgeld cash te betalen. (145 euro voor de basisgroepen).

We hopen hiermee de inschrijvingen vlot te laten verlopen ondanks de moeilijke situatie.


Sportieve groeten

Het bestuur

Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met ons privacy beleid en gebruik van cookies.