Inschrijvingen nieuwe leden

Knop inschrijven
Inschrijvingen nieuwe leden

Richtlijnen inschrijving NIEUWE LEDEN

KLEUTERS

(geboortejaar 2021-2020-2019) Omdat kleuters worden ingedeeld per leeftijd hoeven deze kinderen niet te worden getest. Voorwaarde is wel dat ze minstens 3 jaar moeten zijn.

Hoe? Stuur een email naar annick.florin@telenet.be met in bijlage het ingevuld inschrijvingsformulier en dit vanaf donderdag 15 augustus 2024 om 9u ’s morgens.

Het aantal plaatsen is beperkt en daarom zal de volgorde van het binnenkomen van de mails bepalend zijn voor de volgorde van inschrijven.

In de loop van de week na 15 augustus krijgt u bevestiging of uw kind kan deelnemen aan het turnen in 2024-2025.

U zal ook de nodige info krijgen over de te vervullen formaliteiten zoals het rekeningnummer waarop u het inschrijvingsgeld kan betalen.

Kinderen vanaf 1ste leerjaar

(geboortejaar 2018 en vroeger) Deze kinderen willen we graag eerst testen voordat we ze toewijzen aan een bepaalde groep.

Hoe? Stuur een mail naar annick.florin@telenet.be met in bijlage het ingevuld inschrijvingsformulier en dit vanaf donderdag 15 augustus 9u ’s morgens.

Deze kinderen zullen worden getest op zaterdag 31/08/2024. Om alles vlotjes te laten verlopen worden de kinderen ingedeeld in groepen van 10 en krijgt iedereen een uur om aanwezig te zijn.

De volgorde van het binnenkomen van de mails zal bepalend zijn voor de volgorde van testen en inschrijven. In de loop van de week na 15/08 zal u een timing krijgen om zich aan te bieden voor de test. Gelieve op tijd te zijn op 31/08, we volgen stipt het tijdsschema.

Na de test zal u de nodige info krijgen over de groep waartoe uw kind zal worden toegewezen. We vragen om dan ook direct te bevestigen of uw kind zal lid worden of niet en ook het lidgeld cash te betalen. (185 euro voor de basisgroepen).

Zie pagina inschrijvingen en download het inschrijvingsformulier.

Sportieve groeten

Het bestuur