Inschrijvingen bestaande leden turnjaar 2020 – 2021

Herinschrijven-1
Inschrijvingen bestaande leden turnjaar 2020 – 2021

Herinschrijving :  BESTAANDE LEDEN

Net zoals vorig jaar hebben wij er voor gekozen om de bestaande leden reeds voor de start van het turnjaar de kans te geven zich in te schrijven voor het nieuwe seizoen, om de inschrijvingen in september vlotter te laten verlopen.

Mogen wij u dan ook vragen om uw kind in te schrijven via de link http://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=868 vóór 01 augustus 2020.  De inschrijving is pas definitief nadat ook het lidgeld is gestort op rekeningnummer : BE68 7360 1384 8634) met vermelding van de naam van de gymnast en de groep waarvoor u ze inschrijft.

Indien u een tweede kind inschrijft mag u een korting van 10 euro in mindering brengen.  Wie een broer of zus heeft die wenst te starten met turnen mag mee inschrijven met de bestaande leden en krijgt voorrang op nieuwe leden.

Op zaterdag 29 augustus 2020 starten de inschrijvingen voor de nieuwe leden.  Wie zijn lidgeld niet heeft gestort voor 01 augustus is zijn bevoorrechte plaats in de groep kwijt en kan bijgevolg op een wachtlijst terecht komen.

Wij hopen op uw begrip en zien jullie graag terug volgend seizoen.

 

Ter informatie : het turnfeest 2021 valt opnieuw in het laatste weekend van de paasvakantie.

 

Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met ons privacy beleid en gebruik van cookies.